شرکت نرم افزار عارف رایانه

مطالب مرتبط با پزشکی و سلامت

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

Model home decoration آموزش دانلود از گوگل مارکت آموزش دانلود از گوگل پلی اندروید 5.1 خبرگزاری دلایل طلاق سایت خبری سایت نوآک شبکه اجتماعی علل طلاق عکس دکوراسیون جدید مدل دکوراسیون مدل دکوراسیون آشپزخانه مدل دکوراسیون جدید مدل دکوراسیون مدرن مدل دکوراسیون مدرن آپارتمان مدل دکوراسیون مدرن خانه مدل دکوراسیون مدرن منزل مدل دکوراسیون منزل مدل دکوراسیون منزل ایرانی نرخ سود بانکی نرخ سود بانکی جدید نوآک نگاه ناپاک نگاه ناپاک دوست نگاه ناپاک دوست همسرم هوس بازی وب سایت خبری چشم چرانی کاهش نرخ سود بانکی

علت ترش کردن بعد از غذا چیست

سایت نوآک » پزشکی و سلامت » علت ترش کردن بعد از غذا چیست

اگر با قراردادن لوله ای در معده انسان مقداری از ترشحات معده را خارج کرده و این مایعات را روی پوست سالم بریزیم پوست را میسوزاند. قدرت اسیدی که معده برای هضم غذا ترشح می کند، بسیار زیاد است، ولی نمی تواند به خود معده آسیبی برساند. در ابتدا و انتهای معده، دو دریچه وجود دارد که از خروج اسید به بالا و پایین جلوگیری میکند. هنگامی که در اثر خوردن آشامیدنیهای گاز دار، پرخوری و یا بد خوری، فشار داخل معده بالا برود، گاهی این فشار به حدی می رسد که دریچه بالای معده را باز کرده و محتویات اسیدی از معده خارج و داخل مری و گلو و دهان می شود

ترش کردن

در این مطلب از سایت نواک در باره ی مساله شایع ترش کردن و علل ایجاد ترش کردن صحبت می کنیم..اگر در هفته چند بار به عارضه ترش کردن دچار می شوید در ادامه مطلب با ما همراه باشید :

 

 

 

علت ترش کردن و سوزش معده چیست:

 

 

وقتی که مقداری از محتویات داخل معده که به طور طبیعی حالت اسیدی شدید دارد از معده بیرون بیاید و بسوی مری (لوله بین معده و گلو) برگشته و داخل گلو و دهان شود، سوزش و طعم ناخوشایندی را باعث می شود، که آن را ترش کردن یا سوزش معده می خوانند

 

 

معده برای هضم غذا اسیدی بسیار قوی ترشح می کند. اگر با قراردادن لوله ای در معده انسان مقداری از ترشحات معده را خارج کرده و این مایعات را روی پوست سالم بریزیم پوست را میسوزاند. قدرت اسیدی که معده برای هضم غذا ترشح می کند، بسیار زیاد است، ولی نمی تواند به خود معده آسیبی برساند. در ابتدا و انتهای معده، دو دریچه وجود دارد که از خروج اسید به بالا و پایین جلوگیری میکند.

 

 

هنگامی که در اثر خوردن آشامیدنیهای گاز دار، پرخوری و یا بد خوری، فشار داخل معده بالا برود، گاهی این فشار به حدی می رسد که دریچه بالای معده را باز کرده و محتویات اسیدی از معده خارج و داخل مری و گلو و دهان می شود. اگر این فشار آنقدر زیاد باشد که محتویات معده را به داخل گلو و دهان بفرستد، ناگزیر ترشی شدید اسید معده را میچشیم و احساس ترش کردن به ما دست می دهد و اگر این ترش کردن تکرار شود، اسید معده مری را می سوزاند و انسان غیر از ترشی کردن، در قفسه سینه احساس درد نیز خواهد کرد.

 

 

این درد قفسه سینه در افرادی که بیشتر ترش می کنند به وجود می آید و گاهی با سکته های قلبی اشتباه می شود و بیمار را به بخش مراقبت های ویژه می کشاند. ترشح زیاد اسید معده و فشار دائمی در آن، سبب می شود که دریچه بالایی معده که است جلو بالا آمدن اسید را بگیرد آسیب ببیند و اگر این آسیب معده همیشگی شده، به صورت مزمن در خواهد آمد.

 

 

گاهی نقص مادرزادی وجود دارد که باعث می شود اسید به آسانی از معده خارج شود

 

 

گاهی این اسید معده به ویژه در کودکان و نوجوانان وارد گلو شده به ریه داخل می شود و حالت سرفه و حتی حملات آسم به بیمار دست می دهد. سلول ها و نساج مری دارای خاصیت دفاعی برای از میان بردن اسید هستند و از سوی دیگر خود مری دارای دو دریچه است.

 

 

دریچه پایینی و دریچه بالایی که نقش آنها نگهداری مری است. ولی اسید معده، تنها اسیدی نیست که به مری آسیب می رساند، ماده پپسین و اسیدهای صفراوی نیز میتوانند به مری آسیب برسانند. و اگر مدت زیادی این ناهنجاری بدون پیشگیری و درمان ادامه پیدا کند، ممکن است عوارض دیگری نیز برای مری ایجاد کند.

 

 

زخم های معده و دوازدهه در ابتدای روده کوچک نیز از عوارض ترشح بسیار زیاد اسید معده است.

 

 

مقدار ترشح اسید کلر ریدریک در بدن انسان نزدیک به دو لیتر در شبانه روز است که از راه خوردن خوراک و ترشح بزاق و همچنین گشاد شدن معده به خاطر خوراکی که وارد آن شده است میباشد. بنابراین، خوردن زیاد و آشامیدن نوشیدنیهای گاز دار معده را باز می کند و با بازشدن معده، هم اسید زیادتر ترشح می شود و هم فشار بالا میرود و نتیجه همان دوباره به گلو آمدن غذای اسیدی است که احساس ترش کردن به انسان دست میدهد

 

 

. سوزش زیر جناق سینه از نشانه های آسیب مری است و اگر این آسیب برای مدت زمانی بدون درمان ادامه یابد باعث تنگی مری شده و ممکن است عوارض شدیدتری پدید آورد.

 

 

دشواری و درد در موقع فرو بردن (بلع) غذا نیز از نشانه های ناراحتیهای مری است. درد قفسه سینه که ممکن است با سکته های قلبی اشتباه شود نیز میتواند از نشانههای بیماری مری باشد.

 

 

عواملی که باعث زیاد شدن اسید و ترشی معده است عبارتند از: سیگار، الکل، چاقی، حاملگی، تغییرات هورمونی، خوراک های تند و ادویه دار و خوردن تند تند غذا باعث ترش کردن می شود


# # #

مطالب پیشنهادی

آنزیم ها در بدن انسان چه وظیفه ای دارند

خواص سیب ، فواید سیب ، خاصیت سیب

خواص سیب یا فواید سیب برای سلامتی

پربازدید های پزشکی و سلامت

Sorry. No data so far.

نظرات شما